Goody je hrvatski brend kojoj vam putem webshopa nudi razne zanimljive artikle za vaše najmlađe. Kod nas ćete pronaći artikle koje koristite svakodnevno, ali i poklone za posebne prilike.

Osim mogućnosti same kupovine nudimo i opciju poklon pakiranja čiji izgled birate sami, a mi taj poklon paket šaljemo na adresu koju navedete. Uz poklon paket dolazi i prigodna čestitka u kojoj se nalazi tekst koji ste osmislili sami.

Cilj nam je ponuditi vam na jednom mjestu artikle privlačnog dizajna i neosporne kvalitete po priuštivim cijenama. 

Naši kupci većinom su mladi ljudi koji teže pronalasku balansa između privatnog i poslovnog života. Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme lutajući po shopping centrima, obavite svoju kupnju brzo i bezbolno na www.goody.hr. Izvedite svoje mališane na izlet u prirodu ili zajedno pripremite ručak, naš paket će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku od kada zaprimimo narudžbu.

Trenutno smo fokusirani na tržište Republike Hrvatske, ali to ne znači da ne dostavljamo i izvan granica Lijepe Naše. 

Prilagodili smo asortiman kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe, možda ne baš za sebe, ali svakako za svoje mališane. Mame, bake, strine, tete, ujne, kume, tate, djedovi, stričevi, tetci, kumovi i svi ostali na pravom ste mjestu. Goody.hr vas neće razočarati, kako sadržajem tako i samim pakiranjem. 

Ne zaboravite ovjekovječiti trenutak kada vaši klinci otvaraju Goody pakete i poklone kako bi mogli s nama podijeliti dio te atmosfere. 

Vaš Goody