Na Goody webshopu dostupne su igračke, odjeća za bebe, dude, bočice, žvakalice i druga oprema.

Na web stranici www.goody.hr kupac se upoznaje s glavnim obilježjima proizvoda, a to su slika, tekstualni opis, cijena u koju je uključen porez i osnovni paket dostave, te dodate informacije o proizvodu (kao što su način sastavljanja, dimenzije i sl.). Trudimo se biti što točniji u opisu proizvoda, ali ne možemo sa sigurnošću garantirati da su opis, fotografija i ostali podaci o proizvodu u potpunosti točni, budući da su proizvodi sačinjeni djelomično od prirodnih mterijala i tkanina čiji prikaz u odnosu na stvarno stanje može varirati.

AB Strategy d.o.o. zadržava pravo bez prethodne najave na izmjene informacija, uključujući cijene proizvoda i akcijske ponude na stranicama.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja. Iznimno u situacijama u kojoj je došlo do greške prilikom utvrđivanja cijene. U tom slučaju AB Strategy d.o.o. ima pravo odbiti isporučivanje takve narudžbe.

Cijena za svaki proizvod određuje se pojedinačno. Iako se kontrolira svaki unos pojedine cijene postoji mogućnost pogreške, jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari automatski unos nije moguć.